Saptamana Caragiale la Teatrul Municipal Baia Mare

Cine stie, stie. Iar Alina, blogger oficial TNBM, stie. De la ea am aflat de un eveniment cu o semnificatie foarte importanta din multe puncte de vedere.
Din 2 decembrie, adica duminica asta se da drumul la o saptamana de Caragiale la teatru. Iar noi suntem invitati sa ne delectam cu multe spectacole. Nu ezitati, nu stati pe ganduri si nu in ultimul rand profitati de acest lucru. Caragiale cauzeaza buna dispozitie. Mai multe informatii in programul de mai jos. Bineinteles, „furat” tot de la Alina.

P.S.: Omul asta detine adevarul absolut despre Romania….

18 comentarii

  1. Din pacate, eu nu reusesc sa ajung niciodata la teatru. Mereu imi promit ca ma voi duce si mereu se iveste altceva.

  2. Va fi o saptamana foarte aglomerata. Sper sa ajung la cat mai multe dintre spectacole. Teatrul Municipal s-a apucat serios de treaba in ultima perioada.

  3. teatrul lui caragiale… cred ca ar fi singurele scenete care le-as urmari fara sa ma plictisesc

  4. Băimăreni, vă doresc din suflet să vă delectați cu nenea Iancu. Pentru cei ce nu vor ajunge la teatru, sugerez o lectură rapidă aici, fără malițiozitate http://ro.tititudorancea.org/z/ion_luca_caragiale_meteahna.htm

    Și, pentru că mai sus menționatul ”al matale/Caragiale” nu ne face numai să râdem cu lacrimi, ci chiar să folosim lacrimile și în alt context, vă recomand să citiți mai puțin cunoscutele poezii ale celui născut la Haimanale.

  5. PS Tocmai mi-amintit că moldoveanca mea (cine o fi scornit că au limba lată, jur că-i taman invers! – susține că de fapt talentul (strict în ceea ce privește comedia) lui Nenea Iancu este mai mult de culegător decât de creator. Cică e de-ajuns să mergi cu tramvaiul de la Hale pân-la Sud (în Ploiești) și-ai strâns de o piesă într-un act. Noch einmal, să vă bucurați de această frumoasă săptămână!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*